Episode 76 - 30. november 2018

Breve fra Essen II


Vanen tro har dele af Papstinenser-redaktionen været til Spiel i Essen. Og som sædvanlig, fordriver de efterladte tiden med at spille Talisman.

Lyt med og hør, hvad Peter har oplevet i Tyskland, sammen med de 189.999 andre besøgende på dette enorme brætspilsarrangement. Peter var afsted i embedsmedfør, så han giver blandt andet insider viden om, hvordan det er at være på arbejde i Essen, også klokken 02.45, og hvordan det er, at holde møde med folk ninjakostumer! Der bliver også plads til at debatere, præcis hvor grim den nye version af Talisman er.

I starten af 2019 vil vi også kunne præsentere et par interviews, foretaget af Bo, der også var smuttet sydpå i slutningen af oktober.

Synes du podcasten er god?

Så husk, at du kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10’er eller et andet beløb. Hver en krone bliver brugt til at gøre podcasten bedre og udbrede budskabet om brætspilshobbyen. Stor tak til dem der allerede har koblet sig på!

Spil der bliver nævnt i denne episode

Talisman
Fog of Love
Terraforming Mars: Colonies
Talisman: Legendary Tales
Battlestar Galactica: Starship Battles
Lift Off
Brikks
Steamrollers
Railroad Ink
Penny Papers
Escape Tales: The Awakening
Red Light: A Star is Porn

Papstinenser - Episode 76 - 30. november 2018

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 76 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten