Episode 89 - 31. maj 2019

Interview med Dave Neale


På dette års Fastaval mødtes Papstinenser-holdet med den engelske spildesigner Dave Neale.

Dave, der også arbejder indenfor psykologi, er en af folkene bag den nyeste tilføjelse til Unlock-serien, Unlock: Heroic Adventures – hvor han står bag Sherlock Holmes-scenariet. Han har også et nyt spil på bedding, Sherlock Holmes Consulting Detective: The Baker Street Irregulars – der bør lande til efteråret. Ja, Dave er ret glad for Sherlock Holmes.

Så tune ind på en snak fra Podcaststudio 13 på Hobro Vandrehjem om escape room-spil, Sherlock, spildesign, narrativer, gode, og knap så gode, løsninger når spil skal sætte spillerne under pres og spil med fortællinger generelt.

Tjek i den forbindelse også vores tidligere snak om Sherlock Holmes-spil, fokus på escape rooms og sidste episode (#88) hvor vi snakkede Detektivspil.

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en stor flok af jer der har gjort – det er vi meget glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode. Vores første bonusepisode er lige på trapperne.

Papstinenser - Episode 89 - 31. maj 2019

Bag mikrofonerne er Peter Brichs og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 89 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten