Episode 88 - 18. maj 2019

Detektiver ved Spisebordet


Papstinenser har fundet fingeraftryks-kit, blød hat og VR-briller frem og kigger på to af de nyere brætspil, der handler om at opklare kriminalitet.

Podcasten snakker forbrydelse (og straf) og kigger på Chronicles of Crime og Detective: A Modern Crime Board Game. Vi kigger på forskelle, ligheder og tilgængelighed. Del gerne jeres erfaringer med begge spil med os på Papskubbers Facebookside.

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en stor flok af jer der har gjort – det er vi virkelig glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode.

Vi får nævnt følgende spil i episoden

The 7th Continent
Sherlock Holmes Consulting Detective
The Pursuit of Happiness
Temp Worker Assasins
Betrayal Legacy
Discover: Lands Unknown
Falling Sky
Die Macher

Papstinenser - Episode 88 - 18. maj 2019

Bag mikrofonerne er Morten Greis, Peter Brichs og Kristian Bach Petersen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 88 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten