Episode 93 - 14. July 2019

Sværd og Trolddom


Papstinenser går i retro-mode, og en lille smule væk fra bræt- og kortspillene. I denne podcast dykker Peter, Kristian og Morten ned i 80er-fænomenet Sværd og Trolddom, på engelsk; Fighting Fantasy. Episke eventyr i bogform, hvor du selv vælger handlingen.

Vi runder Troldmanden fra Ildbjerget, smutter forbi Ondskabens Skov og tager turen rundt i Dødens Labyrint. Vi snakker også om, hvordan Sværd og Trolddom-bøgerne har påvirket brætspil og hvordan man kan se stilen og designet videreført i moderne spil som 7th Continent.

I episoden nævnes Kristians forsøg på at komme igennem samtlige danske Sværd og Trolddom-bøger i løbet af en enkelt december – den julekalender kan findes her, hvor der også er links til de bøger Morten tacklede.

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der pt 28 af jer der gør – 1000 tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode.

Papstinenser - Episode 93 - 14. July 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 93 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten