Episode 106 - 27. december 2019

Gateway spil 2020


Skal du, henover julen introducere dine onkler og tanter for brætspil eller er det på tide, at få stablet det Torsdags Brætspil-arrangement op på din arbejdsplads? Papstinenser gentager succesen fra juni 2018 og kigger på spil der er gode til at introducere nye spillere til pappets fantastiske verden. Nemme at gå til, nemme at lære (og lære fra sig), og fyldt med gode oplevelser.

Vi får også lige vendt, hvilke “nisser” der er Papstinenser-holdets favoritter i brætspil, nemme spil Ticket To Ride og snakket om, hvorfor lige præcis Werewolf er så populært herhjemme. Vi afslører også, hvilke serier var den første Magic: The Gathering som Kristian og Morten havde fingre i (hint: det er noget gammelt stads!!!).

Spil vi snakker om

Splendor
Azul
The Quacks of Quedlinburg
Deep Blue
Kingdomino
Magic Maze
Wingspan
Terraforming Mars
Detective Club
Exit
Unlock
Ticket To Ride New York
Ticket To Ride London
The Werewolves of Miller’s Hollow
Ultimate Werewolf
Small World
Ethnos
Spil der, for nyligt, er udkommet på dansk:
Ganz Schön Clever
Welcome To…
Love Letter
Sheriff Of Nothingham
Copenhagen
Hanabi
The Mind

Papstinenser på 10er

Vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode. Den seneste bonusepisode landede i sidste uge.

Papstinenser - Episode 106 - 27. december 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 106 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten