Episode 105 - 20. december 2019

Bonusepisode: Humlebispil


Der findes spil, der bare ikke burde fungere. Temaet er for mærkeligt, eller direkte dumt, der er for mange mekanikker blandet sammen eller spillet er bare sært. Men alligevel spiller det bare, som humlebien der ignorerer, at den faktisk ikke burde kunne flyve.

Den slags spil vender vi i dag, på bestilling af vores lytter Thais Munk, der har valgt indholdet af denne bonusepisode af Papstinenser, hvor der sniger sig en hel del dyr ind. Derudover tackles blandt andet rumkrig med knips, tankelæsning, zombier i forskellige settings og brug af Klodsmajor som spilmekanik i både bræt- og rollespil.

Spil vi snakker om

Where’s mr. Wolf?
Disney Villainous
The Piggyback Brigade
Ascending Empires
Sarah’s Vision
Dread
Starcross Lovers
Happy Salmon
The Mind
Dude / More Dude
Medium
AuZtralia
Hit Z Road
What’s Up
The Game
Tzolk’in
Dungeon Fighter

Papstinenser på 10er

Dette er en bonusepisode af Papstinenser og dens indhold var valgt af en af podcastens støtter på papstinenser.10er.dk. Du kan også støtte os med en 10er, eller et andet beløb, pr episode og dermed hjælpe os med at forbedre og promovere Papstinenser og brætspil generelt og demed også være med i lodtrækningen om at vælge indhold af en kommende bonusepisode. Bonusepisoderne er for øvrigt gratis for alle – også 10er-støtter.

Papstinenser - Episode 105 - 20. december 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 105 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten