Episode 100 - 4. October 2019

Casual 100


Klicheen siger, at det ikke handler om at vinde, men om at være med… men gælder det også for brætspil?

Vi snakket casual spil, hyggelige kortspil, multi-player-solitare og brætspil, hvor man kan snakke undervejs og pappet bare flyder. Morten er blandt andet til whist og Peter er af den klare overbevisning, at terninger = hyggeligt casual. Vi kommer også forbi tæv, “det smukke træk”, fællesoplevelsen når der er mange omkring bordet og Peters win-rate som måske nok virker imponerende, indtil vi kigger den grundigere efter!

Og ja, så er det her faktisk Papstineser episode #100! Cirka hundrede podcasts siden vi gik i luften for præcis fire år siden, 4. oktober 2015! Tak fordi I lytter med – det har været en kæmpe fornøjelse. Vi har glemt at stampe en stor fejring op, så den har vi valgt at skubbe til en senere episode og vi vil gerne have jeres indspark. Send gerne gode forslag til, hvordan vi kan fejre Papstinenser ordentligt i episode 111. Vi kan fanges på papstinenser@papskubber.dk og så ses vi i Sæson 2!

Spil vi snakker om i episoden:

Dominion
Dogs of War
Terra Mystica
Terraforming Mars
Great Western Trail
Roll for the Galaxy
Carcasonne
Firefly
Study in Emerald
Mage Knight
Call to Adventure
Azul
Memoir 44

Papstinenser på 10er

Det sidste halve år har vi været tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte podcasten med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det har mere en 30 af jer allerede gjort – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode.

Papstinenser - Episode 100 - 4. October 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 100 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten