Undervisning i Brætspilsdesign på Københavns Ungdomsskole

af Kristian Bach Petersen d. 29. august 2017

Design af brætspil har de seneste år fået et kæmpe boost herhjemme, med konkurrencer på Fastaval (deadline for synopser på fredag!) og Viking Con, aktive grupper på Facebook og flere andre arrangementer, centreret om at skabe og teste nye brætspil.

Dette efterår tilbyder Københavns Ungdomsskole mulighed for, at unge i aldersgruppen 13-18 år kan arbejde med brætspil, når de udbyder undervisning i udvikling og design af brætspil.

Og det sker under kyndig vejledning, for underviseren på holdene er Kasper Lapp, der tidligere på året blev nomineret til den prestigefyldte Spiel Des Jahres-pris for sit debutspil Magic Maze.

Så kender du nogen unge mennesker med smag på brætspil og gode ideer, er det bare om at melde dem til her. Holdene kører mandag, onsdag og torsdag.

Samtidig kan vi løfte sløret for, at vores podcast Papstinenser snart sender et interview med Kasper Lapp, hvor han løfter sløret for, hvad han går og arbejder med lige nu, når det kommer til brætspil og hvilke planer der er for Magic Maze.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk