Race for the Galaxy ude som app!

Peter Brichs af Peter Brichs d. 5. maj 2017

Nu kan du endeligt spille Race for the Galaxy på din Samsung Galaxy…eller et anden Android- eller iOS-device. Spillet udkom nemlig 3. maj 2017 på de digitale platforme. I skrivende stund ligger spillet til 59,00 kr., som lader til at være den faste pris på app’en.

Denne udgave af Race for the Galaxy bruger den AI, som Keldon Jones har udviklet til sin meget populære PC/MAC udgave af spillet, og det er altså kræs for kendere. Det betyder, at selvom du er mester i Race for the Galaxy, kan du få kamp til stregen.

Spillet fungerer både på tablets og telefoner, omend der altså sker meget på den lille telefonskærm.Spillet er udviklet af Temple Gates Games, som ikke tidligere har lavet apps, men har lavet flere Virtual Reality titler – blandt andet en VR udagve af det klassiske kortspil Ascension, Ascension VR.

Hent Race for the Galaxy til iOS på App Store eller til Android på Google Play


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk