Nyt dansk brætspil: Wanted: Igor!

Morten Greis af Morten Greis d. 5. februar 2014

De seneste år har set en opblomstring i interessen for brætspil, og den voksende interesse spreder sig i stadigt større omfang til også at lave og udgive egne spil. Sidste år så en række nye danske titler såsom IPA – The Agents, Conjurers og Shootout in Silver Creek, og allerede nu ser 2014 en ny dansk udgivelse.

Wanted: Igor! er et nyt brætspil, som udkommer nu her i februar – der afholdes release for spillet torsdag d. 6. februar – og det danske spilmarked beriges således med nyt spil.
Wanted: Igor! er en vinder fra sidste års brætspilsdesignkonkurrence på Nordic Game Jam, hvor det gik under titlen Beast Builder.

Wanted: Igor! udkommer fra forlaget Kvasir Games med regler på dansk, engelsk og tysk, og er et humoristisk og hurtigt kortspil om at bygge monstre.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk


NYHEDER

21. februar 2020

15. februar 2020

8. februar 2020

1. februar 2020

25. januar 2020

19. januar 2020

12. januar 2020

papskubber.dk nyheder