Julehygge med print-and-play-spil

af Leon Castro Lagunas d. 20. December 2020

Er julehjerterne klippede og guirlanderne limede, så er her et par gode muligheder for at fortsætte det kreative arbejde med et par børnevenlige print-and-play-spil.

Print-and-play er betegnelsen for den kategori af spil man kan downloade, printe og selv samle. I løbet af året er denne kategori vokset en del, og det er en nem måde at tilføje nye spil til hjemmet i en ellers relativ nedlukket verden.

CATAN – First Adventure

CATAN har netop udgivet CATAN – First Adventure. Dette print-and-play-spil kan du downloade som PDF-fil klar til at printe i hjemmet. Du skal herefter kun bruge en saks, noget lim og noget overskudspap fra en pizzabakke eller lignende. Du behøver ikke at have det originale spil for at kunne spille CATAN – First Adventure.

CATAN har også lavet en video, der beskriver hele processen. Du finder både PDF-fil og instruktionsvideo på CATAN’s hjemmeside.

Terraforming Mars: Junior

Anthony Peterson, far til 5 børn, har erkendt at han ikke har så meget tid, som han kunne ønske sig, til at spille et af sine yndlingsspil; Terraforming Mars. Han har derfor udviklet en børnevenlig print-and-play-version, han kan spille med sine børn. Du behøver ikke at have det originale spil for at kunne spille Terraforming Mars: Junior.

Anthony har beskrevet spillet på boardgamegeek.com, hvor han også har uploadet pakken med de nødvendige filer (bemærk at du skal oprette dig som bruger for at få adgang til filerne – det koster ikke noget). Linket til spillet er her.

Årets tidligere artikler, relateret til print-and-play:

Vaccine print-selv spil – af Mads Fløe d. 23. marts 2020
Gratis print-selv-spil – af Rasmus Ragnvald d. 27. marts 2020
Gratis spil fra Asmodee og en lille Frosthaven-opdatering – af Bo Bering Slagelse d. 10. april 2020
Flere print-and-play spil – af Jonas Rønn Bohnsen d. 17. april 2020


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk