Gratis udvidelse til Opus Dei!

Peter Brichs af Peter Brichs d. 1. august 2017

Det dansk-designede spil Opus Dei, som tilbage i 2012 blev stævnet af den katolske organisation ‘Prælaturet af Det Hellige Kors og Opus Dei’, har ikke været i bred handel i flere år (omend spillets designer, Mark Rees-Andresen oplyser at spilbutikken Games har opkøbt alle eksemplarer af spillet) har netop lagt en gratis udvidelse til spillet til fri afhentning via Dropbox.

Firmaet bag Opus Dei, Dema Games, skriver på spillets Facebook-side, at de har meget travlt med alle mulige andre projekter, men pludseligt er kommet i tanke om, at de har en færdig booster-pakke med nye kort til spillet liggende i digitalt format. Denne pakke lægger de til gratis download, da de alligevel ikke forventer at komme til at udgive den i fysisk format på nuværende tidspunkt.

Booster-pakken indeholder blandet andet kort med Stephen Hawking, Charles Darwin og Sigmund Freud, og kan altså downloades gratis via dropbox.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk