Fantasy Flight Games lancerer digital version af successpil

Per von Fischer af Per von Fischer d. 12. december 2017

Der er tilsyneladende ingen ende på rækken af bræt-/kortspil, der transmogriffes til digitale versioner. Fantasy Flight Games’ nye digitale tentakel Fantasy Flight Interactive lægger hårdt ud med at digitalisere Lord of the Rings: Living Card Game, et spil som vi her på Papskubber holder umådeligt meget af.

Med over 100 udvidelser (vi er holdt op med at tælle for længe siden) er den fysiske version af LotR: LCG en af de store LCG-succeser, der måske kan nå ud til et endnu bredere publikum via platformen Steam. Spillet forventes klar i en beta-udgave i første kvartal af 2018.

Hvis Fantasy Flight Interactive selv skal sige det, så var kortspillet intet mindre end revolutionært: “The design of The Lord of the Rings: The Card Game was revolutionary, and it’s still inviting players to become heroes of Middle-earth and embark on new adventures. For us at Fantasy Flight Interactive, the game’s strong bond between gameplay and narrative attracted us immediately.”

Der er også penge i skidtet, og derfor vil FFI naturligvis gerne have del i det hastigt voksende digitale spilmarked. Med LotR: LCG er det ikke usandsynligt, at udgiveren får et hit i første forsøg.

Mere om digitalversionen


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk