Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Interview med Henning Ludvigsen og Natascha Röösli

Episode 72 - 5. oktober 2018

Solen bagte ned over baghaven på Amager, da de to brætspils illustratorer Henning Ludvigsen og Natascha Röösli sagde ja til en kop kaffe og et interview

Kickstarters anno 2018

Episode 71 - 21. september 2018

Papstinenser tager en snak om kickstarter, crowdfundede brætspil og playlister til brætspil – og konstaterer, at der skal meget til, førend emnet er udtømt.

Sommerspil

Episode 70 - 8. september 2018

Papstinenser snakker om brætspil i sommerheden. Hvad spiller man på en sommerferie?

Solospil

Episode 69 - 24. august 2018

Vi har dedikeret en episode af podcasten til spil du kan spille med dig selv.

Rise of the Necromancers

Episode 68 - 13. august 2018

Vi tog en tur på kirkegården til et nekrotisk stævnemøde med Thorbjørn og Christoffer til en snak om deres nye spil Rise of the Necromancers.

Spil og mekanikker vi hader

Episode 67 - 21. juli 2018

I denne episode kommer vi lynhurtigt ind på et par spil vi kan lide for derefter at dreje 180 grader og være ærlige om spil vi ikke bryder os om og særlige mekanikker vi hader.