Episode 112 - 21. marts 2020

Spørgsmål fra lytterne


Vi håber, at alle har det godt og får deres spilbehov dækket med solo- og/eller onlinespil eller har aktiveret ægtefæller og afkom udi Catan, Love Letter eller Advanced Squad Leader.

For noget tid siden bad vi om indspark fra lytterne og nu har vi tacklet en stak spørgsmål. Så vi får, takke være jer, en snak om:
  • Hvilke computerspil der har kastet gode brætspil af sig (og her er link til Bo “Bastard Cafe” Thomasens The Witcher-rant)
  • Hvorfra behovet for nye spil kommer og er Peter og Morten nogen illoyale fanboys?
  • Vores tidlige spiloplevelser, inklusiv ægte papskubberi (fra Orc- til Greyhawk Wars)
  • Sværd og Trolddom (lyt til vores dedikerede episode her)
  • Junta, det gamle lort
  • Spil til film (Meeple: The Movie?!?)

Derudover bliver det også afsløret, hvilken sildesalat de tre værter har på deres BGG-profiler. Og så husk, at vi har et stort bagkatalog af Papstinenser-episoder som stadig kan lyttes til, både på hjemmesiden og på diverse podcast-platforme.

Papstinenser på 10er

Vi er fortsat tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode – den næste følger i næste uge!

Papstinenser - Episode 112 - 21. marts 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 112 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten