Episode 225 - 5. January 2024

Spil på en øde ø - Bo Jørgensen


Papstinenser træder ind i 2024 og åbner med et nyt koncept. DIG står for Desert Island Games, og er podcastens version af BBCs Desert Island Discs. Kort fortalt handler det om at vælge de otte spil, du ville tage med på en øde ø.

Vi starter ud med at høre om Producer Bo, Bo Jørgensens, otte spil.

Vi præsenterer i episoden konceptrammerne og glæder os til, at dele flere DIG-lister i 2024. Derudover slår vi et slag, for 10er.dk, hvor man kan støtte op om Papstinenser. Det er der i skrivende stund 71 lyttere der gør og blandt dem trækker vi i dag tre vindere af vores efterhånden sparsomme beholdning af eksklusive Papstinenser-krus.

Vil du også gerne have fingre i sådan en sag, kan du bliver del af Papstinenser på 10er inden den 29. februar 2024, hvor vi trækker lod om 2 krus blandt nye støtter. Vi trækker selvfølgelig også lod om flere krus til “gamle” støtter – men så er det også ved at være slut med denne first edition.

Bo Jørgensens DIGs:

Scout
Chaos in the Old World
A few Acres of Snow
Fury of Dracula, First Edition
Star Wars Rebellion
Cuba Libre
Space Hulk
Talisman

Og her vores Papstinensers Krus, First Edition

Papstinenser - Episode 225 - 5. January 2024

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 225 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten