Episode 78 - 28. december 2018

Papstinenser kigger på quizsspil


Julen er hjerternes, og quizspillenes fest. I dag er der, heldigvis, alternativer til din onkels Trivial Pursuit fra 1987 (Hint: svarene i den orange kategori er næsten altid Poul Elvstrøm!) og podcast-holdet vender en håndfuld af de nyere af slagsen. Det fører til en diskussion om, hvad et godt quizspil er og der findes alternativer til både nye og gamle klassikere.

Samtidig har producer-Bo snakket med to af folkene bag de danske quiz-bestsellers Bezzerwizzer og Hint, Camilla Lauridsen og Jonas Resting-Jeppesen, der løfter sløret for, hvordan spildesign i denne genre fungerer, hvilke spil de selv finder frem (Hint: det er ikke kun deres egne), at have fans fra Dice Tower, salgstal og hvorfor Bezzerwizzer har skiftet navn i USA. Derudover kan de nynne spillenes BGG-score!

Spørgsmål: Er du glad for Papstinenser?

Så husk, at du kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Ingen penge går til spil eller fyrværkeri, men alene til at gøre podcasten bedre og udbrede budskabet om brætspilshobbyen.

Papstinenser - Episode 78 - 28. december 2018

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 78 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os f.eks. med en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave pr. og relkame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle dem der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten