Episode 184 - 16. September 2022

Blood on the Podcast


Tilbage i Episode 182 nævnte Bo sin oplevelse med spillet Blood On The Clocktower. Det lød så vildt, at vi har givet dette nye mega-deduction spil en hel dedikeret episode af Papstinenser.

Bo og Kristian snakker med Jeppe Nybo Jørgensen, der var Bos Clocktower Master, om spillet. Hvad gør det fantastisk, hvor meget forberedelse kræver det, hvordan er stemningen og fungerer det virkelig med 20 spillere… og hvad hvis alle 20 også gerne vil rollespille deres roller? Vi runder også lige den ballade der var, da Shut Up And Sit Down for tre år siden erklærede Blood On The Clocktower for verdens bedste spil nogensinde.

Spil nævnt i denne episode:

Werewolves
The Resistance
Quest
Nemesis
Battlestar Galactica
Unfathomable
Fastaval-scenariet Heksefeber (som Kristian fejlagtigt får tilskrevet Lars Andresen – det er skrevet af Anders Frost Bertelsen, Simon Steen Hansen & Kristoffer Rudkjær)
Two rooms and a boom
Among Us
Gloomhaven
Fog of Love
Podcasten Boardwars

Papstinenser - Episode 184 - 16. September 2022

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Bo Jørgensen og Jeppe Nybo Jørgensen (no relation)

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 184 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten