The Stormlight Archive udkommer som brætspil!

af Jonas Rønn Bohnsen d. 30. maj 2020

Hvis ordene The Stormlight Archive eller The Way of Kings ikke siger dig noget, så har du her muligheden for at lære noget nyt i dag.

The Stormlight Archive begyndte som en bogserie i 2010 af Brandon Sanderson. Den første bog i serien, The Way of Kings, har solgt over en million kopier, og seriens anden bog, Word of Radiance, har været at finde i toppen af New York Times Bestseller List.

Derfor burde det nok ikke kommen som nogen stor overraskelse, at serien nu har fået sit eget brætspil. Spillet er en videreudvikling på Call to Adventure, et spil der udkom sidste år fra Brotherwise Games. The Stormlight Archive er et hero-crafting, tableau-building bestående af 120 kort, og er estimeret til at tage et sted mellem en halv og en hel time at spille igennem.

Så hvis du er fan af bogserien, eller af Call to Adventure, så er det måske lige et spil for dig! Se mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk