Origins Online - En interessant og tilgængelig brætspilskonference

af Leon Castro Lagunas d. 21. maj 2020

I en tid med social distancering og aflysninger af brætspilsarrangementer, ser flere arrangører nu på muligheden for at afholde online konferencer og festivaller.

I denne uge åbnede tilmeldingen til Origins Online, en ny online brætspilskonference arrangeret af GAMA (Game Manufacturers Association). Den afholdes i juni og erstatter deres oprindeligt planlagte Origins Game Fair i Columbus, Ohio – der i stedet flyttes til oktober 2020. Origins Game Fair har været afholdt hvert år siden 1975, og nåede i 2019 op på næsten 21.000 deltagere.

Det første gang GAMA afholder en online konference, og formålet med konferencen er at støtte brætspilsindustrien under den globale COVID-19 krise. Sammen med den nye online tilgang, er også prismodellen ændret, hvilket forventes at gøre arrangementet endnu mere tilgængeligt. Arrangørerne skriver blandt andet følgende: -The purpose of the online convention is to help support the hobby games industry during this worldwide crisis, and as such we are not charging for a show-badge as you might expect. In the spirt of making this event as accessible as possible, we are asking attendees to “pay what you want”.

I løbet af arrangementet bliver der mulighed for at besøge en interaktiv udstillingshal, hvor man kan udforske og købe spil, og spilrelaterede produkter, fra mere end 150 udstillere. Der bliver også mulighed for deltagelse i hundredevis af planlagte spil, demoer, begivenheder, seminarer og workshops med specielle gæster, forfattere, kunstnere og spildesignere.

Mød op med gamle venner, eller lær nye at kende på Big Bar Online- eller Board Room kanalerne på Origins Discord-server. Du kan også besøge Playtest Hall, hvor du kan spille prototype spil og give feedback til spildesignerne.

Som en del af konferencen vil Origins TV også blive lanceret. Det er en online TV streaming tjeneste på twitch.tv med spil-relateret underholdning. Læs mere om TV værter og program her.

Konferencen løber fra fredag d. 19 til søndag d. 21 juni. Adgang kunne købes allerede fra onsdag d. 20 maj. For mere information om datoer, tilmelding, indhold og priser, henvises til arrangementets hjemmeside.

Med Origins Online håber arrangørerne på en sjov og interessant – online – brætspilsweekend. Det bliver spændende at se denne online konference kommer til at forløbe, med med det annoncerede program og pris-liste bliver det sikkert både interessant og tilgængeligt for mange.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk