Nyheder uge 8

af Rasmus Ragnvald d. 21. februar 2020

I denne uge har vi to nyheder. En fra Fantasy Flight Games og en fra Kickstarter.

Nye regler for manglende dele i spil fra Fantasy Flight Games

Som du måske ved eller ikke ved, så har Fantasy Flight Games haft noget af det bedste kundeservice, når det kommer til manglende komponenter eller beskadigede spil. Alt man skulle gøre var at sende dem en mail og man fik det man manglede. Det er nu stoppet, og nu skal du ned, hvor du har købt spillet og bytte det. Så nu bliver det butikkens opgave at skaffe de manglende dele eller bytte spillet.

Læs mere her

Fagforening på vej hos kickstarter

I tirsdags vedtog de ansatte hos Kickstarter at organisere sig i en fagforening. Afstemningen endte 46 stemmer for og 37 imod. Office and Professional Employees International Union skriver, at de er stolte over at skabe en af ​​de første fagforeninger i teknologibranchen i USA.

Læs mere her

Spilanmeldelse

Læs også om cirkus med meeples, hvor du skal stable meeples så højt og fantasifuldt som muligt. Hele anmeldelsen af Meeple Circus kan læses her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk