Nyheder uge 4

af Rasmus Ragnvald d. 25. januar 2020

Ugens nyhed kommer fra Fastaval

For et par dage siden lagde Fastaval foromtaler af dette års nye designerspil op på deres hjemmeside. Ud af 133 indsendte synopser blev 25 udvalgt.. Disse 25 nye brætspil kan du læse mere om her . Designerspillene kommer i alle former, lige fra de hurtige spil som Urds Råd, som spilles på 20 min, til de lange wargames som A war of spirit, der tager 4 timer at komme igennem.

Hvis du ikke kender Fastaval, så er det en rolle- og brætspilsfestival som afholdes hvert år i påsken. I år afholdes det igen i Hobro. I tidens løb er der kommet mange gode brætspil ud fra Fastaval, her tænker jeg f.eks. på Fog of Love eller Magic Maze .

Skulle du ikke kunne vente til påsken med at spille brætspil, så vil jeg lige igen gøre reklame for brætspilsbegivenhedslisten fra Lars Wagner Hansen her , kan du se store og små brætspilsbegivenheder over hele landet.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk