Ny udgave af Modern Art lige om hjørnet

af Jonas Rønn Bohnsen d. 10. juni 2020

Modern Art bliver af mange beskrevet som en klassiker. Spillet blev i sin tid designet af Reiner Knizia, og blev udgivet første gang i 1992. Ifølge BoardGameGeek er spillet siden da blevet genudgivet med nyt artwork omkring 27 gange.

I Modern Art forsøger spillerne at købe kunst så billigt som muligt og sælge det for mest muligt profit, med den lille krølle på halen, at jo mere en bestemt kunstner bliver købt, jo mere er personens kunstværker værd i slutningen af spillet.

Efter 28 år har Reiner Knizia nu bestemt sig for at udgive en ny og mindre version af sit elskede spil. Den nye udgave hedder Modern Art: The Card Game og bliver udgivet i samarbejde med CMON games.

I forhold til originalen kan Modern Art: The Card Game spilles af helt ned til to personer, og burde kun tage en halv time at spille igennem. I modsætning til originalen indeholder spillet dog IKKE auktion. I stedet skiftes spillere nu til at spille kort fra deres hånd, som de derefter tilføjer til deres eget museum.

Det er et spændende twist på en kendt formel. Om spillet stadig føles som Modern Art, eller om det er for anderledes fra originalen, det må tiden vise.

Hvis du vil vide mere om spillet, kan du klikke her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk