Når brætspilsdesign koster blod, sved og tårer

af Bo Bering Slagelse d. 16. oktober 2020

Antallet af brætspilsfilm kan nok tælles på meget få hænder. Antallet af vellykkede brætspilsfilm er endnu mindre. Filmen ‘Murder, Bury, Win’ vil fortælle om blod, mord og brætspilsdesign.

De tre venner Chris (Mikelen Walker), Adam (Erich Lane) og Barret (Henry Alexander Kelly), har designet – hvad de mener – er det næste store brætspilshit. Der er bare et problem. De kan ikke få nogen til at finansiere det. Lige indtil en mystisk fremmed mand, spillet af Craig Cackowski, tilbyder sin hjælp. I tilgift skal de bare lige hjælpe ham med at skaffe sig af med et lig. Hvilket minder mistænkeligt meget om handlingen deres eget spil: ‘Murder, Bury, Win’.

‘Murder, Bury, Win’ er både skrevet og instrueret af Michael Lovan, har præmiere den 22. oktober til Austin film festival i Texas. Inden du tænker at Austin er lidt langt at tage, for at se en brætspilssplatter, så er Austin film festival virtuel i år.

Selv om filmen på IMBD står som komedie, så har den indtil videre fået fine anmeldelser fra forskellige horror-sites. Forfatteren til denne artikel må dog komme med en lille advarsel. Det ligner en uhyggelig omgang. Det løber mig i hvert fald stadig koldt ned ad ryggen, når jeg tænker på, at de spiller et roll-and-move spil.

Trailer til filmen kan ses her.
Link til Ausin film festival


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk