Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Colonies

I Colonies påtager du dig rollen som leder af ét af de fem handelslaug i kolonien Zel’var. Som leder er du ansvarlig for omsætningen på det globale marked, den teknologisk fremgang og ikke mindst for at finde job til de nye håbefulde kolonister, der ankommer til Zel’var.

» Læs om Colonies

Dominion: Hinterlands

Med Dominion: Hinterlands får du 26 nye kort og udvidet dit horisont, idet Hinterlands forbinder dit kongerige med fjerne og eksotiske dele af verden. Det nye i spillet er kort, som har effekter, når du køber eller får kortet.

» Læs om Dominion: Hinterlands

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk