Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Ca$h'n Guns 2nd edition

Er du vild med idéen om at tage røven på dine venner? Og kan du godt lide at vifte med pistoler? Så læs lige med her. For det er netop det, som spillet Ca$h’n Guns handler om.

» Læs om Ca$h'n Guns 2nd edition

Alhambra

Hver spiller forsøger at bygge et Alhambra, der overgår alle andres. Det kræver håndværkere fra udlandet, som desværre ønsker betaling i udenlandsk valuta, så du skal planlægge hvorledes din Alhambra skal konstrueres og samtidig skaffe den rigtige valuta.

» Læs om Alhambra

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk