Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Suburbia

I Suburbia er det dig, der skal være byplanlægger, se om du kan få den mest populære by, alt imens du skal holde din økonomi stabil nok til at kunne fortsætte med at udbygge.

» Læs om Suburbia

Risk: Star Wars Edition

Imperiet har lagt en fælde for rebellerne, der tror, at de har udtænkt en genial plan til at slå Kejseren. Men nu virker alt håb til at være ude. Scenen er sat for de to spillere i Risk: Star Wars Edition, der udspiller sig i den gamle trilogis sidste kapitel.

» Læs om Risk: Star Wars Edition

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk