Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Robinson Crusoe

I Robinson Crusoe påtager spillerne sig rollen som skibbrudne på en øde ø. Der er ikke materialer nok og for at gøre ondt værre, er en storm spottet i det fjerne. Så hvem skal sulte i nat, så vi kan få lavet et stormværn?

» Læs om Robinson Crusoe

LEGO Orient Bazaar

I rollen som købmand på en fjernøstlig basar, skal du forsøge at blive den spiller der først tjener 15 guldmønter, alt imens du søger at forhindre andre spillere i at nå det selvsamme mål.

» Læs om LEGO Orient Bazaar

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk