Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Biblios

I Biblios er du leder af et kloster, som søger at fylde sit bibliotek med forskellige sjældne og hellige skrifter. Du skal derfor indsamle donationer og bøger, samt bytte og købe dig til andre værker. Undervejs kan du være med til at influere, hvilke bøger kirken banlyser, og hvilket bøger der bliver sat i særlig høj kurs.

» Læs om Biblios

Saint Petersburg

Sankt Petersborg står over for sin grundlæggelse. Du skal hyre arbejder og adelsfolk, så du kan opføre de prægtigste bygninger. Men din økonomi er anstrengt, så det er hele tiden en kamp om at få rublerne til at række længst muligt.

» Læs om Saint Petersburg

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk