Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Dvonn

Dvonn er et hurtigt spil, der er nemt at sætte op. Reglerne er simple, men de strategiske muligheder gør det alligevel er udfordrende. Og så er det forfriskende, at se et nyt spil, hvor det ikke er tilfældigheder der afgører spillet

» Læs om Dvonn

Flicochet

Flicochet er et super simpelt brætspil, hvor du forsøger at skyde dine disks tættere på en målbrik end modstanderen. Kort opsummeret kan Flicochet kaldes en brætspiludgave af Boccia.

» Læs om Flicochet

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk