Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Samurai

I Samurai forsøger spillerne at blive suveræner i Japan. For at opnå dette konkurrerer de om at vinde mest militær-, religiøs- og økonomisk indflydelse. Samurai er en glimrende hurtig hjernevrider for 2 til 4 personer.

» Læs om Samurai

El Grande

Grundlæggende er El Grande et helt klassisk strategispil, hvor man forsøger at få flest point. Spillet har dog en del forskellige elementer, der kan gøre det udfordrende for selv garvede spillere.

» Læs om El Grande

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk