Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Crazy Doodles

I tegnespillet Crazy Doodles gælder det om at forklare ord ved hjælp af tegninger. Udfordringen er, at du ikke selv kan se det, du tegner, idet tegneblokken er placeret på panden på dig.

» Læs om Crazy Doodles

Talisman 4. udgave

En mægtig troldmand er død. Han styrede landet Talisman med magten fra en magisk krone. Det er nu op til dig at påtage dig denne opgave. Find the Crown of Command og overtag landet.

» Læs om Talisman 4. udgave

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk