Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Ego Pictures

Ego Pictures er fornøjeligt og hurtigt selskabsspil, hvor det gælder om at regne ud, hvor modstanderne tænker. Spillerne skiftes til at skulle vælge bestemte billeder, og de øvrige skal så gætte, hvilke billederne man har valgt.

» Læs om Ego Pictures

Vikings: Warriors of the North

I Vikings: Warriors of the North indtager du og dine venner rollerne som vikinghøvdinger, der kæmper om at bliver Kongen i Nord. Undervejs skal I bekæmpe søuhyrer og hinanden, og den viking, der er den bedste kriger og mest snarrådig, vinder kongetitlen og spillet.

» Læs om Vikings: Warriors of the North

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk