Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

The Kids of Catan

I The Kids of Catan skal man hjælpe de voksne med at bygge byen ved at indsamle ressourcer, som træ, korn og mursten, samtidig med at man skal undgå storebror Erik, som er lidt af en røver.

» Læs om The Kids of Catan

No Thanks!

Tag et kort, eller betal en chip og sig: “Nej Tak.” No Thanks er et af de mest simple kortspil der findes. Men kan der alligevel være gemt et fantastisk kortspil i æsken? Læs med her.

» Læs om No Thanks!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk