Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Bang!

Spillet hvor luften er fyldt med varmt bly, og evnen til at dukke sig hurtigt, kan forlænge ens yderst risikofyldte spaghettiwesternliv med nogle få år.

» Læs om Bang!

Hero Realms

Kæmp om magten i det gamle kongerige og tvær din modstander ud. Byg det bedste deck med de fedeste synergier og kom ud som rigets hersker. Er du snu nok til at udmanøvrere din modstander? Får du købt det rigtige, eller vil et fejlkøb koste dig sejren? I dette deckbuilding krigspil går det ud på at få mest muligt ud af få ressourcer.

» Læs om Hero Realms

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk