Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Star Wars: The Card Game

Star Wars: The Card Game er et sjovt og vellykket kortspil, der med sine lækre illustrationer og sit hurtige og interessante gameplay virkelig formår at fange atmosfæren fra Star Wars universet.

» Læs om Star Wars: The Card Game

Anti-virus

Få virussen ud af systemet så hurtigt som muligt. Det lyder enkelt, men heldigvis er Anti-virus udført i slagfast plastik, for du bliver nemt frustreret, når den lille røde brik skal listes ud fra brættet.

» Læs om Anti-virus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk