Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Dominion: Intrigue

Dominion: Intrigue er en selvstændig udvidelse til Dominion. Intrigue har fokus på intriger og introducerer adskillige kort, hvor du kan påvirke modspillerne. Desuden indeholder det kort, der har flere muligeeffekter, og hvor du bestemmer, hvilken effekt kortet har.

» Læs om Dominion: Intrigue

Pirate Fluxx

De ægte pirater skilles fra bolværksmatroserne i Pirat Fluxx – en piratiseret udgave af de populære Fluxx-spil, der efterhånden fås i flere varianter, end der findes forskelligt-farvede M&Ms.

» Læs om Pirate Fluxx

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk