Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Stix

Stix er kortspillets Rummys avancerede fætter. I spillet gælder det om at løse missionskort, og være hurtigt til at afslutte en runde, når ens missions er løst. Begge dele giver dig point, som skal bruges til at give dig den endelige sejr.

» Læs om Stix

Memoir '44: Eastern Front

Med denne udvidelse til Memoir ’44 indtræder Rusland i Anden Verdenskrig, og dermed bliver krigen for alvor blodig. Som en bonus kan du også få lov at prøve kræfter med den finsk-russiske krig.

» Læs om Memoir '44: Eastern Front

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk