Episode 113 - 1. April 2020

Youtube og Vild med pap


Papstinenser har valgt at følge i fodsporerne på de store og de tunge i industrien og vil forlade den kendte podcast form, for at rykke på YouTube.

Do like the cool kids, go to YouTube

Det betyder at vi har konverteret alle 110+ gamle episoder af Papstinenser om til video-format og synes at det er dejligt at kunne lege på en lidt mere visuel platform.

Fremover finder du her på YouTubeVi er vilde med pap

I forbindelse med platform-skiftet har vi valgt at skifte intro, men det må du høre mere om inde i denne bonus-episode, gerne for “fuld udblæsning!”:

Papstinenser på 10er

Flere folk har allerede gjort det (1000 tak!), men husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at gøre podcasten bedre og udbrede budskabet om Papstinenser, Papskubber og brætspil i det hele taget.

Papstinenser - Episode 113 - 1. April 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 113 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten