Episode 96 - 11. august 2019

Tunge(re) krigsspil


Papstinenser giver sig i kast med en af de klassiske, men også tungere, typer spil. Krigsspillene. Fra kampe på Østfronten til moderne krigsførelse i den Sydamerikanske jungle.

Vi har taget en snak med Brian Berg Asklev Hansen, spildesigner og historie-entusiast, om krigsspil af den tungere slags. Det blev til en snak fra Avalon Hill og ASL og frem til moderne COIN-spil. Om realisme, tilfældighed og simulation, udfordring af Kristians fordomme om chits og så kommer Brian med en række anbefalinger til gode spil, hvis du vil prøve kræfter med krigsspil i den lidt tungere ende. Han fortæller samtidig om sit kommende spil, der udkommer hos Academy Games.

Vores tidligere episode om krigsspil

Krigsspil vi snakker om i episoden

Saints in Armor
Nothing Gained But Glory
Empires in Arms
The Russian Campaign
RISK
Agricola
Advanced Squad Leader
Axis and Allies
Strike of the Eagle
Conflict of Heroes
GMT COIN Series
Fast Action Battles

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode. Den første er lige på trapperne.

Papstinenser - Episode 96 - 11. august 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Brian Berg Asklev Hansen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 96 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten