Episode 147 - 11. June 2021

Togspil


Trains and boats and planes… men klart flest tog. Tog som tema fylder rigtig meget i brætspil – i hvert fald markant mere end de fleste andre transportformer.

Vi dykker ned i togspillene, fra Ticket to Ride og frem. Forbi walisiske bjerge, japanske højhastighedstog, dampdreven fantasy og til roll’n‘write. Handler det mest om rutebygning eller er det den amerikansk drøm om at rejse mod vest, der gør togspil så populære? Og hvad er det egentlig der foregår i Ticket to Ride?

I næste episode af podcasten, går vi i dybden med en særlig del af togspils-universet, nemlig de avancerede 18xx-spil og det bliver med en gæst i studiet.

Spor vi følger i denne episode

Carcassonne
Patchwork
Photosynthesis
Mall of Horror
Kremlin
Junta
Tammany Hall
Ticket to Ride
Ticket to Ride Amsterdam
Ticket to Ride New York
Ticket to Ride London
Iron Dragon
Age of Steam
Steam
American Rails
Airlines Europe
Snowdonia
Foothills
Trains
Metro
Railroad Ink
18xx

Der er styr på 10er, så du kan nu igen støtte podcasten på papstinenser.10er.dk – læs mere nedenfor. Den næste bonusepisode er nu optaget og kommer snart online.

Papstinenser - Episode 147 - 11. June 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 147 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten