Episode 85 - 8. april 2019

Suburbia - Jeg en by mig bygge vil


Er du vokset op med SimCity på din C64er eller har du bare en lille byplanlægger i maven? Siden Suburbia udkom i 2012 har det opnået status som lidt af en moderne klassiker. Så populært er det blevet, at der her i foråret 2019 kørte en Kickstarter-kampagne på en Deluxe Edition, som skrabede næsten to millioner dollars ind fra mere end 12.000 backere. Den nye udgave kan stadig forudbestilles her.

Papstinenser snakker derfor Suburbia og i studiet er Peter Suburbias superfan #1 imens Morten og Kristian har et aber dabei eller to… og synes måske faktisk at designer Ted Alspachs mere kaotiske Castles of Mad King Ludwig er lidt sjovere?

Og er en sekskantet lavalampe måske det mest fjollede Kickstarter-brætspilslir til dato?

Papstinenser på 10er.dk – bestem en episode.

Vi har allerede en lang række mennesker der smider en tier, eller et andet beløb, efter hver episode af Papstinenser. Det er vi meget glade for og disse støtter har mulighed for, hvis de har lyst og er heldige, at bestemme indholdet af en bonusepisode af Papstinenser. Det kan være et specifikt spil, et tema, en designer eller noget helt andet. I bestemmer!

Vi udtrækker det første navn til at bestemme indhold fra 10er.dk på Fastaval i Påsken, så hvis du vil være med i puljen, kan du stadig nå at koble dig på papstinenser.10er.dk. Ingen tvang og episoden bliver naturligvis gratis og tilgængelig for alle.

Papstinenser - Episode 85 - 8. april 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 85 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten