Episode 122 - 10. July 2020

Store Fantasy Thrills


Er sommervejret ikke optimalt til have, grill og strand? Hvad så med en tur på et episk, og indendørs, fantasyeventyr i stedet!

Vi har dedikeret en episode til de store eventyrlige brætspilsfortællinger, dungeon crawlers fra Talisman til Gloomhaven. Til at vende sidstnævnte, #1 på Board Game Geeks-liste pt, har vi indskrevet Papstinenser-producer Mike Ditlevsen, der er jo godt undervejs i udforskningen af Gloomhaven.

Derudover vender vi, om ens liv kan være for kort til kampagner og Gloomhaven og får også lige vendt vores vaner, når det kommer til andre podcasts og Youtube-kanaler, inklusiv Shut Up And Sit Down, Fjerde Spiller Søges, Watch it Played og So Very Wrong About Games.

Episk fantasy vi snakker om i denne episode

Talisman
Talisman Legendary Tales
Space Hulk
HeroQuest
Descent
Gloomhaven
Frosthaven
Mage Knight
7th Continent
Tainted Grail
Kingdom Death Monster
Wildlands
Clank
Folklore the Affliction
Runebound
Dungeon Degenerates

Støt op om Papstinenser

Husk, Papstinenser er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte podcasten med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del af jer der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Samtidig giver 10’er-støtte dig en mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en “gratis” bonusepisode, som vi løbende udgiver udenfor vores normale 14-dages rytme.

Papstinenser - Episode 122 - 10. July 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Mike Ditlevsen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 122 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten