Episode 108 - 24. januar 2020

Stefan Feld og Pointsalaten


Er “pointsalat” negativt, positivt eller et helt neutralt ord? Med udgangspunkt i den hæderkronede tyske spildesigner Stefan Feld (The Castles of Burgundy, Trajan, m.fl) snakker vi strategi, point og slutspil i moderne brætspil. Masser af point!

Giver mange scoringsmåder mulighed for varierede spil med forskellige taktikker eller drunkner det hele, hvis alting giver point, om det så er flest køer på marker eller point for at have færrest point? Og hvad er det, Stefan Feld er særlig god til i sine spil?

Vi snakker end game scoring, skjulte missioner, kedelig, altså VIRKELIG kedelig artwork og både Kristian og Morten får lov til at surmule over, at være blevet hentet på målstregen i brætspil.

Del gerne jeres Feld-favoritter med os på Facebook og fortæl, hvordan I har det med pointsalat, også fra andre designere.

Spil vi snakker om

Mythos Tale
Point Salad
Ingenious – Travel Edition
The Castles of Burgundy
Trajan
Bora Bora
Carpe Diem
Amerigo
Bruges
Jórvík
AquaSphere
Strasbourg
Agricola
Terra Mystica
Tapestry
Gaia Project
Everdell
Concordia
Grand Austria Hotel
Russian Railroads

Du kan fortsat støtte op om Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby.

Papstinenser - Episode 108 - 24. januar 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 108 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten