Episode 83 - 8. marts 2019

Smid ud, med Papstinenser & Marie Kondo


Hvor meget ville du, realistisk, kunne skære din brætspilssamling ned til? Kan du, når alt kommer til alt, nøjes med 100 spil? Eller 30? Hvilke kriterier skal bruges i en oprydning og hvor mange udgaver Pandemic har Peter egentlig brug for!!?

Papstinenser snakker KonMari-oprydning i brætspillene. Hvad der brings us joy og vil Morten, skulle han kommer under pres, kunne dække alle sine papskubber-behov med et standart sæt spillekort? Derudover komme vi også omkring samlermani og det hæsblæsende tempo der i dag spyttes brætspil ud, med 100-150 nye titler om måneden!

Derudover ser vi frem mod nye titler, blandt andet Judge Dredd: Cursed Earth, Beyond the Edge, Doppelt So Clever, den nye flotte udgave af Castles of Burgundy og Wingspan (som vi ser lander hos folk lige i disse dage).

Papstinenser på 10er

Lige som vi samler på brætspil, samler vi også på Papstinenser-støtter på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en flok af jer der har gjort – 1000 tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser – i næste episode kan vi fortælle om et nyt 10er-tiltag.

Papstinenser - Episode 83 - 8. marts 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 83 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten