Episode 123 - 24. July 2020

Små Spil


Små spil – store oplevelser. Papstinenser har dedikeret en episode til små og nærmest mikroskopiske spil.

Vi snakker definition på mikrospil, den japanske spiltradition, antal komponenter og boomet i lommespil for nogen år siden, og om det overhovedet var fedt.

Derudover har Kristian snakket med Jason Tagmire fra firmaet Button Shy Games, der står bag titler som Tussie Mussie, Circle The Wagons og Sprawlopolis. Button Shy har specialiseret sig i wallet games, spil med 18 kort, og kun 18 kort, og finder blandt andet nye spil via 18 Card Challenges. Derudover fortæller Jason også om designudfordringer med små spil, Print’n‘Play og om firmaets Patreon-klub, hvor der kommer et nyt spil hver måned.

Spil vi snakker om i denne episode

Love Letter
Ogre
Illuminati
Twin Stars
Patchwork
Sneak Attack (Rank Peter!!!)
Mint Works
Ganz Schön Clever
Coin Age
Coup
Lost Legacy
Infinity Gauntlet
Peters brokkeliste: Templar Intrique, Burgoo, This town aint big enough for the 2-4 of us og Raiders of the Lost Tomb.

Støt op om Papstinenser

Papstinenser er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte podcasten med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede flere der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Samtidig giver 10’er-støtte dig en mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode, som vi løbende udgiver udenfor vores normale 14-dages rytme. Bonusepisoderne er gratis for alle – også 10er-støtter.

Papstinenser - Episode 123 - 24. July 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis & Jason Tagmire

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 123 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten