Episode 127 - 19. september 2020

Sleeves og Pappleje


To sleeve or not to sleeve? Papstinenser snakker pappleje. Hvad skal i lommer og hvorfor egentlig? Hvorfor sleever Peter alle sine kortspil, også dem han næsten ikke spiller? Vi runder også spil der bruger sleeves som spilmekanik, farveforskelle, tarvelig tryk, dobbelt-sleeves og brikker der skal have lak.

Derudover har vi et interview med holdet bag det danske firma Arcane Tinmen, som Bo og Kristian snakkede med på sidste års Spiel i Essen. Firmaet er i dag et af de helt store, når det kommer til lækkerhed og lir til papplejer og sender millioner af sleeves ud i verden.

Spil vi snakker om i denne episode

7th Continent
Study in Emerald
A Few Acres of Snow
Sentinels of The Multiverse
Magic The Gathering
Guatavita
Shake Up
Mystic Vale
Western Legends
Clank Legacy
Terraforming Mars

Støt op om Papstinenser

Vi håber der er styr på 10er-systemet og du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Tak!

Papstinenser - Episode 127 - 19. september 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 127 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten