Episode 92 - 28. juni 2019

Roll & Write


Trends kommer og går, også indenfor brætspil, men få ting har braget igennem som familien af spil under paraplybetegnelsen Roll & Write. Grundlæggende er det bare avanceret yatzee, men denne spiltype kan SÅ meget mere.

Papstinenser snakker terninger (og nogen gange kort), blok og papir og denne nye(re) type spil, som lader spillerne bygge byer, laver togbaner, tage på eventyr… og så er der dem, der bare er excel med gradiance.

Hvorfor er det hot, udover at det er nemt at lave – i hver fald nemmere end et legacy-spil? Vi runder kreativt brug af terninger, interessante valg, tema og mangel på samme, roll&write som gateway-spil og hvordan gamle licenser pludselig får roll & write-spinoffs. Og hvad er det lige plottet er, i Knizias Heck Meck?!?

Spil vi runder i episoden:

Love Letter
Loot Letter
King of the Dice
Rhino Hero
Ganz Schön Clever
Heck Meck
Age of War
Welcome to…
Imperial Settlers: Roll & Write (som er ude nu)
Railroad Ink
Penny Papers Adventures
Corinth
Limes
Avenue
Sushizock im Gockelwok

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en stor flok af jer der har gjort – det er vi meget glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode.

Papstinenser - Episode 92 - 28. juni 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 92 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten