Episode 128 - 2. oktober 2020

Roll Player + Thunderworks Games


Et brætspil om at rulle karakterer til rollespil? Det lyder som det perfekte spil for rollespilsentusiastiske Papstinenser – men hvem på podcastholdet elsker Roll Player fra Thunderworks Games og hvem er mere skeptiske?

Vi har også et interview med spildesigner Keith Matejka, der står bag Roll Player, der også runder hans andre spil, start af firma og worldbuilding. Interviewet er optaget på sidste års Spiel i Essen.

Og hvis man vil finde Mortens anden podcast, så skal man smutte over forbi Lænestolsrollespil.

Spil vi snakker om i denne episode

Roll Player
Cartographers
Bullfrogs
Dual Powers Revolution 1917
Skulk Hollow
Ganz Schön Clever

Støt op om Papstinenser

Vi håber der er styr på 10er-systemet og du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Vores støtter er med, når vi udtrækker lyttere, der kan vælge indholdet af en bonusepisode. Den næste lander inden jul.

Papstinenser - Episode 128 - 2. oktober 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Keith Matejka

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 128 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten