Episode 126 - 4. september 2020

Reprints


Hvorfor er nogen gode og klassiske brætspil umulige at få fat på? Papstinenser har dedikeret en episode til at snakke genoptryk af spil, og mangel på samme.

Vi snakker om brætspils livstid, hvor besværligt det er, at få lavet en genoptryk, spanske banditter, licenser, nyklassiker-status, oplag der kommer én gang og KUN en gang (næsten), asiatiske bootleg-versioner og hvilket spil det er, flest mennesker går forgæves efter, når de svinger forbi Mortens butik.

Derudover får man også, efter knap 130 episoder, et indblik i, hvad Papstinenser-holdet laver, når de ikke spiller og snakker om brætspil.

Spil vi snakker om i denne episode

Dogs of War
BloodBowl Team Manager
Warhammer Quest
Chaos in the Old World
Forbidden Stars
Blood Rage
Dune v1979 / Dune v2019
Rex Final Days of the Empire
Cosmic Encounter
Space Hulk
HeroQuest
Thurn und Thaxis
Family Business
Guillotine
China Town
Condottiere
Mechs vs. Minions

Støt op om Papstinenser

Der er pt vist lidt rod i 10er-systemet, men du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Tak!

Papstinenser - Episode 126 - 4. september 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 126 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten