Episode 150 - 23. July 2021

One-Five-Ohh


Så rundede Papstinenser endnu et skarpt hjørne. 150 podcastepisoder om moderne kort- og brætspil! Tillykke til os og tusind tak til alle jer der (stadig) lytter med.

Til at fejre den særlige lejlighed har vi rykket et rekordantal stole ind i studiet, så lytterne blandt andet kan høre Producer-Christians fløjlsbløde røst for første gang siden episode 17.

Dagens tema er spil vi af en eller anden grund ikke har fået snakket (nok) om i de forgangne 150 episoder. Heldigt for Kristian, spytter Reiner Knizia nærmest spil hurtigere ud, end vi kan producere Papstinenser-episoder. Derudover får vi selvfølgelig også snakket lidt om fortids-podcasts og om, hvad fremtiden bringer for Papstinenser.

Og det kan DU have indflydelse på! Vi vil meget gerne høre fra vores lyttere, nye som gamle, og har derfor skruet et spørgeskema sammen, hvor du kan dele din mening om Papstinenser med os og komme med indspark.

UDFYLD SPØRGESKEMAET HER


Vi trækker lod blandt alle indsendte svar og du kan blandt andet vinde Carcassonne 20 års Jubilæumsudgaven og Ticket to Ride: Europe 15 års Jubilæumsudgaven, sponsoreret af de flinke folk hos Asmodee Nordics + eksklusive Papstinenser-krus (design følger snarest!). Spørgeskemaet lukker den 15. august 2021 – men udfyld det da bare med det samme!

Spil vi nævner i denne episode

High Society
Whale Riders
Yellow & Yangtze
Tigris & Euphrates
Disney Villainous
Marvel Villainous: Infinite Power
Ohne Furcht und Adel
SET
Gunslinger
Blood Rage
It’s a Wonderful World
Potion Explosion
Gizmos
Og Papstinenser optages via Zencastr

Papstinenser - Episode 150 - 23. July 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis, Bo Jørgensen og Christian Bechmann

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 150 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten