Episode 117 - 15. maj 2020

Makes People Talk


Vi snakker spil der sætter gang i samtaler og måske også skaber den vildeste omgang rødmen.

Er det overhovedet et spil, når alt der sker, er at det sætter gang i en snak? Hvor edgy og skarpe skal spørgsmålene være, for at stille de kritiske podcastværter tilfredse? Hvorfor er markedet for outrerede humorspil som Cards Against Humanity blevet så stort og fungerer de som gateway spil eller strander det hele ved “big black dicks”? Episoden afslører desuden, hvilken sans, Peter bedst kan klare sig uden.

Mortens ønske om et Sværd og Trolddom-spil ser for øvrigt ud til at være i støbeskeen, med Kristian yndlingsdesigner bag!!!

Bo har også snakket med Katja Bamberger Bro og Nanna Grunwald, designerne bag Small Talk – Big Questions, der fortæller om tankerne bag designet.

Spil vi snakker om i episoden

Small Talk – Big Questions
Det Dårlige Selskab
Cards Against Humanity
Trial By Trolley
Dixit
Unstable Unicorns
Secret Hitler

Papstinenser på 10er

Husk, vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del af jer der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode – vi har lige offentliggjort nummer tre.

Papstinenser - Episode 117 - 15. maj 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 117 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

« Tilbage til oversigten