Episode 136 - 7. January 2021

LCG: kortspil i konstant udvikling


Du elsker at bygge decks og finde fede kortkombination, men har ikke cash til alle Mox’erne eller er måske ikke vildt forelsket i Pokémon-universet. Living Card Games er løsningen… eller er det? Vi har dedikeret den første episode i 2021 til at dykke ned i genren Living Card Games – et koncept som Fantasy Flight Games har taget patent på, men som alligevel har knopskudt.

Hvad kan Living Card Games, som almindelige kortspil og collectible card games ikke kan? Hvilke er fede og hvilke er mindre imponerende og hvilke spil ender alligevel med, at blive sorte huller, der suger dine penge til sig? Vi kommer også omkring, hvilke spil der fungerer som co-op og hvilke der sætter spiller-mod-spiller og hvilke af de mange fede IP’er som har fået LCG-spil, der bedst rammer stemningen.

Tak til Papstinenser-lytter Claus, der sendte os forslaget til denne episode. Har du en ide til en episode eller andet indspark til podcasten, er du altid velkommen til at skrive til os på papstinenser@papskubber.dk

Spil vi snakker om i episoden

Vienna Connections
Nemesis Lockdown
Vampire the Masquerade – Blood Feud
Tales from the Loop KS
Roll Player Adventures KS
The 7th Citadel KS
Trudvang Legends KS
Darkest Dungeon KS
Game of Thrones LCG
Android Netrunner
Warhammer Invasion
Lord of the Rings The Card Game
Legend of the Five Rings
Star Wars The Card Game
Marvel Champions
Call of Cthulhu The Card Game
Arkham Horror The Card Game
Warhammer 40K Conquest
The Dresden Files – Cooperative Card Game
Marvel Legendary
Doomtown Reloaded

Papstinenser på 10er

Eureka! Der er nu styr på 10er og du kan igen støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Vi får næste bonusepisode gjort klar asap!

Papstinenser - Episode 136 - 7. January 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 136 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten